Mijn favorieten

Gratis waardebepalingWat is mijn woning waard? 


Het woningaanbod in geheel Nederland is gedaald naar een historisch minimum, waardoor de woningmarkt sterk onder druk is komen te staan. De hoge marktdruk is voordelig voor jou, als verkoper, omdat de verkoopprijzen stijgen. Ben je benieuwd wat jouw woning nu waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0570 - 234 250. Een waardebepaling is bij Schipbeek Makelaars altijd gratis. 
 


Wat houdt een waardebepaling precies in?

Schipbeek Makelaars verzorgt waardebepalingen in Bathmen, Holten, Deventer en Okkenbroek en omstreken. Na het plannen van de afspraak, zal onze makelaar bij jou langskomen om de woning op te nemen. Dit resulteert in een advies over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie! Het enige wat jij nog moet doen is een afspraak maken met onze makelaars!

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  Vergelijkbare woningen
  Staat van onderhoud
  Omgeving
  Kadastrale gegevens

Gratis waardebepaling met verkoopstrategie bij Woonaccent Makelaars Almere

Een passende verkoopstrategie 

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn bevindingen met jou doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie en woonwensen de juiste verkoopstrategie in kaart gebracht. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan. 

 

 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring