Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aanGratis waardebepaling van jouw huis


Het woningaanbod in geheel Nederland is gedaald naar een historisch minimum, waardoor de woningmarkt sterk onder druk is komen te staan. Deze markt zorgt ervoor dat de prijzen van woningen maar blijven stijgen. Ben je benieuwd wat jouw woning nu waard is? Vraag een waardebepaling aan. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend!

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Na het plannen van de afspraak, komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie! We bepalen de waarde van je woning aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De staat van onderhoud van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De omgeving van jouw woning.

Een passende verkoopstrategie

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn bevindingen met jou doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie en woonwensen de juiste verkoopstrategie in kaart gebracht. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Waardebepaling Schipbeek Makelaars

Plan een vrijblijvende afspraak in

We komen graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

De dienstverlening van Schipbeek Makelaars

Persoonlijk contact
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. We luisteren naar jouw verhaal en komen met een passende verkoopstrategie. Wij nemen de tijd voor onze klanten, zodat jij de begeleiding krijgt die je wenst.
Regiospecialist
Wij wonen en werken in deze omgeving en kunnen je alle ins en outs over alle wijken vertellen. Deze kennis zetten wij graag voor je in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht voor de beste prijs en voorwaarden.
Onze dienstverlening scoort een 9,3
Bij ons ben je geen nummer, wij zetten alles op alles voor onze klanten. En onze service wordt gewaardeerd blijkt uit onze reviews.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top