Bathmense Enk - een nieuwe woonwijk voor Bathmen

Nieuwbouw Bathmense Enk

In de komende jaren worden in de nieuwe buurt 123 woningen gerealiseerd. Waaronder starterswoningen, eengezinswoningen, twee onder-een-kapwoningen, vrije kavels en een aantal huurwoningen.

Alle informatie over nieuwbouwproject de Bathmense Enk

Alle informatie omtrent de Bathmense Enk is te vinden op de projectwebsite. Hier vind je ook alle documentatie over de woningen. Ook is het mogelijk om je via deze website in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent.

Bekijk de projectwebsite

Bathmense Enk in aanbouw

Start verkoop De Erven

De verkoop van 22 projectmatige woningen in de laatste fase van de Bathmense Enk 3 is van start. Deze fase bestaat uit 6 multifunctionele woningen en 16 starterswoningen. De 3 bouwkavels op de Erven komen begin volgend jaar in de verkoop.

De inschrijving voor dit project is reeds van start gegaan. Via www.nieuwbouwbathmen.nl kun je alle verkoopdocumentatie vinden. Je hebt tot woensdag 20 december 17.00 uur de gelegenheid om je bij ons in te schrijven voor de bouwnummers van jouw keuze. Het inschrijfformulier tref je aan op de website of heb je reeds ontvangen bij de start verkoopbijeenkomst. Heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op!

Samen wonen op een erf

De Erven zijn allesbehalve een traditionele woonbuurt. Het is een fijne groene woonplek voor jong en oud, die je deelt met je buren. Het plan is speels opgezet en biedt alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Leven als op een boerenerf. Op de Erven is ruimte om je eigen groente of fruit te telen. Te ontmoeten of te spelen. Hoe dit georganiseerd wordt en wie verantwoordelijk is voor het beheer, bepaal je in goed overleg met je buren. In de koopovereenkomst zijn hier spelregels over vastgelegd, zodat iedereen weet waar hij vooraf aan toe is.

Als bewoner van de Erven word je deelgenoot in het gezamenlijke eigendom van één van de twee erven. De Erven worden in mandeligheid uitgegeven. Iedereen is dus een stukje eigenaar. Samen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het erf en het groen. Daarnaast heb je recht op het exclusieve gebruik van een berging. De woningen staan net als bij een boerenerf gegroepeerd rondom het erf.

Het erf is omzoomd met groen. De verschillende kavels zijn niet strikt afgescheiden en de setting voelt natuurlijk en ongedwongen aan. De groene omlijsting zorgt voor een eigen karakter van de Erven. En ook op het erf heeft de natuur alle ruimte om zich te ontwikkelen.

Verkoopprijzen

De verkoopprijzen voor de multifunctionele woningen bedragen € 355.000,-- vrij op naam. De verkoopprijzen voor de 16 starters rug-aan-rug-woningen bedragen voor een tussenwoning € 225.000,-- vrij op naam en voor de hoekwoningen € 235.000,-- vrij op naam.

Bathmense Enk 3 impressie
Bathmense enk

De voordelen van een nieuwbouw woning

Koop je een nieuwe woning, dan profiteer je van veel voordelen. En zeker niet alleen financieel! We hebben de voordelen even voor je op een rijtje gezet:

 • Nauwelijks onderhoud
  Omdat alles nog nieuw is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld, overlast en tijd.

 • Minder kosten
  Nieuwbouw wordt vrij op naam geleverd. Je hebt dus geen overdrachts- en notariskosten. Daarnaast spaar je eventuele makelaars- en taxatiekosten uit.

 • Garantie
  Nieuwe woningen worden standaard afgeleverd met Woningborg garantie. Zo ben je er zeker van dat je de eerste jaren niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 • Energiezuinig
  Voor nieuwbouw gelden strenge eisen op het gebied van energiezuinigheid. Nieuwbouwwoningen hebben standaard het energielabel A.
 • Eigen inrichting
  Een nieuwbouwwoning kun je volledig inrichten naar je eigen smaak. Vloeren, keuken, badkamer en toilet precies zoals jij graag wilt.

 • Veilig
  Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk en standaard voorzien van rookmelders. Een veilig gevoel.

 • Nieuwbouw is comfortabeler
  Nieuwbouwwoningen kenmerken zich door een aangename temperatuur ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan die van ‘oude’ woningen en vaak hebben ze vloerverwarming.

Heb je een koopwoning en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het aankopen van nieuwbouw?

Vraag dan een waardebepaling aan van je huis. Tijdens een waardebepaling komt de makelaar langs en geeft een duidelijke inschatting van de waarde van je huis in de huidige markt. Heel handig. Want als je weet wat je eigen huis waard is, dan kun je echt gaan rekenen wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwbouwhuis! Wat zo'n waardebepaling kost? Helemaal niets! Wij vinden het leuk je te adviseren en plannen dan ook graag deze tijd voor je in. Een gratis waardebepaling vraag je eenvoudig aan via onze website, info@schipbeekmakelaars.nl of via 0570 - 234 250.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Bathmense Enk situatie
Situatieschets Bathmense Enk

Zit je met specifieke vragen over de Bathmense Enk?

Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.

Wat onze klanten vinden:

8.8 Anoniem Hogeweg 13 20 sep. 2023

Er is altijd persoonlijk contact en is goed bereikbaar. Je krijgt antwoord op alle vragen. En komt alle afspraken na.

10 Anoniem Rozengaarderweg 54 07 jul. 2023

Ik doorliep geen standaard situatie, maar ben mega goed geholpen! Zonder deze deskundige makelaar, was het proces ongetwijfeld nog veel moeizamer gegaan! Kan ‘m iedereen aanbevelen.

9.2 Anoniem Hogeweg 15 24 mei 2023

Jorn is een fijne makelaar. Het contact was zeer prettig. Altijd goed te bereiken. Komt zijn afspraken na! Zeker een aanrader Schipbeek Makelaars!

10 Ton tuijten Schipbeeksweg 33 15 mei 2023

Jorn is erg deskundig en service gericht en heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van het huis!

8.2 Dhr. Patrick Rietman Daniël Heinsiusstraat 22 22 apr. 2023

Erg vriendelijk en denkt graag mee. Goed bereikbaar. Ook na kantooruren via de app. Ik zal Jorn zeker aanraden.

8.0 Anoniem Prins Johan Frisolaan 2 13 apr. 2023

Ik ben tevreden over de dienstverlening van Jorn Spoelstra van Schipbeek Makelaars. Goed contact, goed telefonisch bereikbaar, prettig en betrouwbaar in de omgang.

8.8 Anoniem Stationsstraat 3 24 mrt. 2023

Jorn van Schipbeek Makelaars heeft ons fijn geholpen bij de verkoop van onze woning, snelle communicatie en deskundig advies!

9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top