Plan een verhuis adviesgesprek voor antwoorden op al jouw woonvragenWil jij verhuizen?

Samen kiezen we de beste strategie voor jouw volgende stap

Het zijn gouden tijden voor woningbezitters, het gros van de woningen wordt op dit moment met een flinke overwaarde verkocht. Maar bij het kopen van een nieuwe woning zijn deze hogere prijzen ook van toepassing. Daarnaast is er maar weinig aanbod, dus het vinden van een woning kan lastig zijn.

Eerst kopen of eerst verkopen?

Is het in deze markt dan verstandig eerst te kopen, of is het toch beter om de huidige
woning eerst in de verkoop te zetten? Op deze vraag is geen algemeen antwoord te geven. Een verhuizing is zo'n grote beslissing dat het belangrijk is ook de gevoelsfactor mee te nemen in deze kwestie. Daarnaast is iedere situatie én iedere zoektocht anders.

Schakel een specialist in

Ga je groter of kleiner wonen? Staat het type woningen dat jij zoekt nog regelmatig te koop? Heb je een ruim budget of juist niet. Dit zijn allemaal punten die meespelen bij de beslissing eerst een nieuwe woning te zoeken of je huidige woning eerst te verkopen. En ondanks de overspannen markt valt hier ook nog heel veel in te kiezen. Schakel daarom vooral een specialist in die met je nadenkt over wat voor jou de beste manier is om jouw verhuizing te realiseren.

Meer kansen als koper

Het aankopen van een nieuwe woning is in deze tijd uitdagend, maar er zijn een aantal zaken die je kunt doen om je kansen te vergroten. Dit geldt voor de zoektocht naar een nieuwe woning, maar ook op het moment dat je een woning hebt gezien waar je graag voor in aanmerking komt. Ook hier vertellen wij je graag meer over.

Neem contact met ons op

Bel voor jouw verhuisadviesgesprek naar 0570 - 234 250 of mail ons op info@schipbeekmakelaars.nl. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Schipbeek Makelaars Websitenbanner 3

Wat onze klanten vinden

9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

8.5 Anoniem Looweg 66 17 jul. 2022

Het contact verliep soepel. De makelaar reageerde altijd snel op mailtjes of appjes. Hij is eerlijk en betrouwbaar.

10 Dhr. Tijhuis Wolterinkhofstraat 10 01 jul. 2022

Super Makelaar stond bij wijze van spreken 24/7 voor ons klaar !!! Ook de afwikkeling is vlot en plezierig verlopen .als we ooit weer een huis gaan verkopen of kopen gaan we zeker terug na schipbeek...

8.5 Anoniem Molenstraat 14 24 mrt. 2022

Een prettig contact ervaren. Deskundige begeleiding. Kennis van de lokale markt. Laagdrempelig en dus toegankelijk.

9.5 Anoniem Stegemanskamp 10 31 jan. 2022

Zeer goed contact met de makelaar. Altijd bereikbaar en zo snel als mogelijk antwoorden op vragen. Zeer prettige samenwerking.

9.3 Anoniem Berkenschakel 35 26 nov. 2021

Het contact met Jorn verliep heel prettig. en persoonlijk. Voor vragen kun je hem altijd bellen, mailen, appen of even langs zijn zaak gaan. Jorn neemt echt de tijd voor je!

9.0 Mevr. Te Winkel Mr. G. Vixseboxsestraat 25 18 okt. 2021

Een prettige ,deskundige en ervaren makelaar. Heeft kennis van zaken. Hij heeft ons goed geholpen. Blij dat hij met ons mee dacht.

9.0 Dhr. Boelens Zwolseweg 162 03 okt. 2021

Prima geholpen met de verkoop. Goede tips en veel werk uit handen genomen. Ook de kopersbegeleiding wat prima omdat reacties van deze mensen zeer positief waren. Huis was bij kijker twee al...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top