Plan een verhuis adviesgesprek voor antwoorden op al jouw woonvragenWil jij verhuizen?

Samen kiezen we de beste strategie voor jouw volgende stap

Het zijn gouden tijden voor woningbezitters, het gros van de woningen wordt op dit moment met een flinke overwaarde verkocht. Maar bij het kopen van een nieuwe woning zijn deze hogere prijzen ook van toepassing. Daarnaast is er maar weinig aanbod, dus het vinden van een woning kan lastig zijn.

Eerst kopen of eerst verkopen?

Is het in deze markt dan verstandig eerst te kopen, of is het toch beter om de huidige
woning eerst in de verkoop te zetten? Op deze vraag is geen algemeen antwoord te geven. Een verhuizing is zo'n grote beslissing dat het belangrijk is ook de gevoelsfactor mee te nemen in deze kwestie. Daarnaast is iedere situatie én iedere zoektocht anders.

Schakel een specialist in

Ga je groter of kleiner wonen? Staat het type woningen dat jij zoekt nog regelmatig te koop? Heb je een ruim budget of juist niet. Dit zijn allemaal punten die meespelen bij de beslissing eerst een nieuwe woning te zoeken of je huidige woning eerst te verkopen. En ondanks de overspannen markt valt hier ook nog heel veel in te kiezen. Schakel daarom vooral een specialist in die met je nadenkt over wat voor jou de beste manier is om jouw verhuizing te realiseren.

Meer kansen als koper

Het aankopen van een nieuwe woning is in deze tijd uitdagend, maar er zijn een aantal zaken die je kunt doen om je kansen te vergroten. Dit geldt voor de zoektocht naar een nieuwe woning, maar ook op het moment dat je een woning hebt gezien waar je graag voor in aanmerking komt. Ook hier vertellen wij je graag meer over.

Neem contact met ons op

Bel voor jouw verhuisadviesgesprek naar 0570 - 234 250 of mail ons op info@schipbeekmakelaars.nl. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Schipbeek Makelaars Websitenbanner 3

Wat onze klanten vinden

8.8 Anoniem Hogeweg 13 20 sep. 2023

Er is altijd persoonlijk contact en is goed bereikbaar. Je krijgt antwoord op alle vragen. En komt alle afspraken na.

10 Anoniem Rozengaarderweg 54 07 jul. 2023

Ik doorliep geen standaard situatie, maar ben mega goed geholpen! Zonder deze deskundige makelaar, was het proces ongetwijfeld nog veel moeizamer gegaan! Kan ‘m iedereen aanbevelen.

9.2 Anoniem Hogeweg 15 24 mei 2023

Jorn is een fijne makelaar. Het contact was zeer prettig. Altijd goed te bereiken. Komt zijn afspraken na! Zeker een aanrader Schipbeek Makelaars!

10 Ton tuijten Schipbeeksweg 33 15 mei 2023

Jorn is erg deskundig en service gericht en heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van het huis!

8.2 Dhr. Patrick Rietman Daniël Heinsiusstraat 22 22 apr. 2023

Erg vriendelijk en denkt graag mee. Goed bereikbaar. Ook na kantooruren via de app. Ik zal Jorn zeker aanraden.

8.0 Anoniem Prins Johan Frisolaan 2 13 apr. 2023

Ik ben tevreden over de dienstverlening van Jorn Spoelstra van Schipbeek Makelaars. Goed contact, goed telefonisch bereikbaar, prettig en betrouwbaar in de omgang.

8.8 Anoniem Stationsstraat 3 24 mrt. 2023

Jorn van Schipbeek Makelaars heeft ons fijn geholpen bij de verkoop van onze woning, snelle communicatie en deskundig advies!

9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top