Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Wij bieden jou de beste begeleiding tijdens jouw woonreis. Met onze complete dienstverlening ontzorgen wij jou volledig en omdat we jouw situatie kennen denken we echt met je mee. Dat vinden onze klanten ook, zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,3!

Wil jij jouw woning verkopen? Wij helpen je daar graag bij. Jouw situatie is de basis voor de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Schipbeek Makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in regio Bathmen? Schrijf je in en ontvang het aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Bij de koop van je droomhuis speelt een goed hypotheekadvies een enorm belangrijke rol. Schipbeek Makelaars zorgt ervoor dat jij het beste advies krijgt.

Meer lezen

Wil jij verhuizen maar weet je niet of dat op dit moment een goed plan is? Dat snappen wij! Ga je eerst kopen, of eerst verkopen? Wij denken graag met je mee over de beste manier voor jouw situatie.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met ons op

Heb jij vragen of wil je meer informatie? Schipbeek Makelaars helpt je graag op weg.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top