Verkopen met Schipbeek Makelaars

Persoonlijk contact

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. We luisteren naar jouw verhaal en komen met een passende verkoopstrategie. Zodat jij de begeleiding krijgt die je wenst.

Regiospecialist

Wij wonen en werken in deze omgeving en kunnen je alle ins en outs over alle wijken vertellen. Deze kennis zetten we graag voor je in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht voor de beste prijs en voorwaarden.

No nonsense

Eerlijke adviezen een laagdrempelig contact vinden wij heel belangrijk. Wij houden niet van poespas maar van een nuchtere aanpak en zetten graag dat stapje extra voor jou.

Huis verkopen met Schipbeek Makelaars

Ben je van plan om te verhuizen? Wij verkopen je woning graag voor je. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van de woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

Alles moet kloppen

 • Wij adviseren je van A tot Z
 • Nauw contact met de makelaar
 • IJzersterke presentatie van je woning
 • Een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten

Ontspannen verkopen

Ons team beheerst alle aspecten van het verkoopproces, wij zetten onze kennis en ervaring graag voor jou aan het werk. Tijdens de bezichtigingen zijn wij aanwezig om de potentiële koper alle informatie over jouw woning te geven. Wij informeren je na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor je en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris, wij nemen je alles uit handen. Dat is ontspannen verkopen met Schipbeek Makelaars.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is. Ook voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Zo verkoopt Schipbeek Makelaars jouw woning

Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

Tijdens het proces houden we je op de hoogte van de voortgang en kan je gebruik maken van ons online woondossier. Hierin vind je al onze notities, de eerste indruk na bezichtigingen en verdere werkzaamheden rondom de verkoop van jouw woning. Je kunt dus precies volgen wat wij doen om jouw woning te verkopen en alle informatie rustig nalezen.

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • Complete Funda plaatsing
 • Plaatsing op onze website
 • Social media plaatsingen en advertenties
 • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel
 • 2D of 3D plattegronden
 • Woningvideo
 • Luxe woningbrochure
 • Inzet van een woningstylist (optioneel)
Huis verkopen schipbeek makelaars

Ben jij op zoek naar de beste begeleiding voor jouw woonreis?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0570 - 234 250 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Verkopen Schipbeek Makelaars

Wat onze klanten vinden

10

Karèn Snel

20 jul. 2021

Een zeer goede, betrouwbare en fijne makelaar, van ons krijg je een dikke 10 Jorn! Ga Zo Door!

9.0

Onbekend

Havezatelaan 26 24 jun. 2021

een jong dynamisch kantoor met aandacht voor de klant, wat betreft begeleiding , informatie, vaststelling verkoopprijs, zich richt op de juiste benadering in deze overspannen woningmarkt. ook keurige...

8.0

G.J.

Henry Dunantlaan 4 23 jun. 2021

Hr.Spoelstra was geen onbekende. Hij komt heel optimistisch en luchthartig over maar kent zijn vak goed. Ik ben wat ouderwets en zou iets meer communicatie op prijs stellen. Maar alles is zeer vlot...

10

Mevr. Netteb

Richard Holstraat 23 30 apr. 2021

Het contact liep prima met de makelaar. Deskundige medewerkers, vriendelijk. Met vragen kon ik altijd terecht. Deskundige begeleiding. Ons huis was heel snel verkocht. Mvg Patricia Netteb

10

Dhr. Bos

Seino van Dorthlaan 17 20 apr. 2021

Het contact met Schipbeek makelaars was erg prettig. Hij is goed op de hoogte van de markt en deskundig in zijn vakgebied.

9.0

Onbekend

Wolterinkhofstraat 15 03 jan. 2021

Snelle en zorgvuldige dienstverlening. Makelaar begeleide ons stapsgewijs door het hele proces en nam ons veel uit handen.

9.0

Onbekend

Holtkampstraat 18 08 dec. 2020

Het was prettig communiceren met de makelaar. Hij nam alle zorgen uit handen en overlegd over de dagen waarop de bezichtigingen plaats kunnen vinden. De foto's en filmpjes zagen er professioneel en...

8.5

Mevr. Prins

Haeverhorst 3 07 okt. 2020

De makelaar had de voorbereiding snel geregel en het huis stond daardoor snel online. Zelf hadden we aangegeven de prijs redelijk hoog neer te leggen en wat vond hij ook prima. Het huis werd op...

10

Dhr. Van Zuuk

20 feb. 2020

Met Schipbeek Makelaars hebben we een zeer aangenaam traject doorlopen met de verkoop van huis. We hebben meerdere makelaars in het voor traject gesproken maar gelijk van af het begin een heel goed...

9.8

Mevr. Sjen van der Bijl

28 nov. 2019

De makelaar is zeer vriendelijk en prettig in contact. Altijd zeer goed bereikbaar. Neemt direct contact met je op zodra er iets te melden is. Goed onderhandelaar.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top