De beste begeleiding tijdens de verkoop van jouw huis


Dat regelt Schipbeek Makelaars. Wij adviseren je van A tot Z en zorgen ervoor dat je van elke stap in het verkoopproces op de hoogte bent.

Persoonlijk contact
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. We luisteren naar jouw verhaal en komen met een passende verkoopstrategie. Zodat jij de begeleiding krijgt die je wenst.
Regiospecialist
Wij wonen en werken in deze omgeving en kunnen je alle ins en outs over alle wijken vertellen. Deze kennis zetten we graag voor je in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht voor de beste prijs en voorwaarden.

No nonsense
Eerlijke adviezen een laagdrempelig contact vinden wij heel belangrijk. Wij houden niet van poespas maar van een nuchtere aanpak en zetten graag dat stapje extra voor jou.

Huis verkopen met Schipbeek Makelaars

Ben je van plan om te verhuizen? Wij verkopen je woning graag voor je. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van de woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

Alles moet kloppen

 • Wij adviseren je van A tot Z
 • Nauw contact met de makelaar
 • IJzersterke presentatie van je woning
 • Een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten

Maak vrijblijvend kennis

Maak direct een afspraak:

Wat onze klanten vinden

8.8 Anoniem Hogeweg 13 20 sep. 2023

Er is altijd persoonlijk contact en is goed bereikbaar. Je krijgt antwoord op alle vragen. En komt alle afspraken na.

10 Anoniem Rozengaarderweg 54 07 jul. 2023

Ik doorliep geen standaard situatie, maar ben mega goed geholpen! Zonder deze deskundige makelaar, was het proces ongetwijfeld nog veel moeizamer gegaan! Kan ‘m iedereen aanbevelen.

9.2 Anoniem Hogeweg 15 24 mei 2023

Jorn is een fijne makelaar. Het contact was zeer prettig. Altijd goed te bereiken. Komt zijn afspraken na! Zeker een aanrader Schipbeek Makelaars!

10 Ton tuijten Schipbeeksweg 33 15 mei 2023

Jorn is erg deskundig en service gericht en heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van het huis!

8.2 Dhr. Patrick Rietman Daniël Heinsiusstraat 22 22 apr. 2023

Erg vriendelijk en denkt graag mee. Goed bereikbaar. Ook na kantooruren via de app. Ik zal Jorn zeker aanraden.

8.0 Anoniem Prins Johan Frisolaan 2 13 apr. 2023

Ik ben tevreden over de dienstverlening van Jorn Spoelstra van Schipbeek Makelaars. Goed contact, goed telefonisch bereikbaar, prettig en betrouwbaar in de omgang.

8.8 Anoniem Stationsstraat 3 24 mrt. 2023

Jorn van Schipbeek Makelaars heeft ons fijn geholpen bij de verkoop van onze woning, snelle communicatie en deskundig advies!

9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • Complete Funda plaatsing
 • Plaatsing op onze website
 • Social media plaatsingen en advertenties
 • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel
 • 2D of 3D plattegronden
 • Woningvideo
 • Luxe woningbrochure
 • Inzet van een woningstylist (optioneel)
Huis verkopen schipbeek makelaars

Zo verkoopt Schipbeek Makelaars jouw woning

Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

Tijdens het proces houden we je op de hoogte van de voortgang en kan je gebruik maken van ons online woondossier. Hierin vind je al onze notities, de eerste indruk na bezichtigingen en verdere werkzaamheden rondom de verkoop van jouw woning. Je kunt dus precies volgen wat wij doen om jouw woning te verkopen en alle informatie rustig nalezen.

Plan direct jouw verkoopgesprek

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is. Ook voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Ontspannen verkopen

Ons team beheerst alle aspecten van het verkoopproces, wij zetten onze kennis en ervaring graag voor jou aan het werk. Tijdens de bezichtigingen zijn wij aanwezig om de potentiële koper alle informatie over jouw woning te geven. Wij informeren je na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor je en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris, wij nemen je alles uit handen. Dat is ontspannen verkopen met Schipbeek Makelaars.

Gratis verkoopgesprek

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top