Verkopen met Schipbeek Makelaars

Persoonlijk contact
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. We luisteren naar jouw verhaal en komen met een passende verkoopstrategie. Zodat jij de begeleiding krijgt die je wenst.
Regiospecialist
Wij wonen en werken in deze omgeving en kunnen je alle ins en outs over alle wijken vertellen. Deze kennis zetten we graag voor je in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht voor de beste prijs en voorwaarden.
No nonsense
Eerlijke adviezen een laagdrempelig contact vinden wij heel belangrijk. Wij houden niet van poespas maar van een nuchtere aanpak en zetten graag dat stapje extra voor jou.

Huis verkopen met Schipbeek Makelaars

Ben je van plan om te verhuizen? Wij verkopen je woning graag voor je. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van de woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

Alles moet kloppen

 • Wij adviseren je van A tot Z
 • Nauw contact met de makelaar
 • IJzersterke presentatie van je woning
 • Een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten

Meer informatie over verkopen

Of liever eerst een waardecheck

Ontspannen verkopen

Ons team beheerst alle aspecten van het verkoopproces, wij zetten onze kennis en ervaring graag voor jou aan het werk. Tijdens de bezichtigingen zijn wij aanwezig om de potentiƫle koper alle informatie over jouw woning te geven. Wij informeren je na elke bezichtiging over de stand van zaken. Wij onderhandelen en bemiddelen voor je en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris, wij nemen je alles uit handen. Dat is ontspannen verkopen met Schipbeek Makelaars.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is. Ook voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Zo verkoopt Schipbeek Makelaars jouw woning

Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je woning is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag!

Tijdens het proces houden we je op de hoogte van de voortgang en kan je gebruik maken van ons online woondossier. Hierin vind je al onze notities, de eerste indruk na bezichtigingen en verdere werkzaamheden rondom de verkoop van jouw woning. Je kunt dus precies volgen wat wij doen om jouw woning te verkopen en alle informatie rustig nalezen.

Makelaar gratis uitproberen

Eerst een waardebepaling aanvragen

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • Complete Funda plaatsing
 • Plaatsing op onze website
 • Social media plaatsingen en advertenties
 • Professionele fotografie incl. 360 gradenfoto's, hoogtefoto's optioneel
 • 2D of 3D plattegronden
 • Woningvideo
 • Luxe woningbrochure
 • Inzet van een woningstylist (optioneel)
Huis verkopen schipbeek makelaars

Ben jij op zoek naar de beste begeleiding voor jouw woonreis?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0570 - 234 250 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Verkopen Schipbeek Makelaars

Wat onze klanten vinden

9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

8.5 Anoniem Looweg 66 17 jul. 2022

Het contact verliep soepel. De makelaar reageerde altijd snel op mailtjes of appjes. Hij is eerlijk en betrouwbaar.

10 Dhr. Tijhuis Wolterinkhofstraat 10 01 jul. 2022

Super Makelaar stond bij wijze van spreken 24/7 voor ons klaar !!! Ook de afwikkeling is vlot en plezierig verlopen .als we ooit weer een huis gaan verkopen of kopen gaan we zeker terug na schipbeek...

8.5 Anoniem Molenstraat 14 24 mrt. 2022

Een prettig contact ervaren. Deskundige begeleiding. Kennis van de lokale markt. Laagdrempelig en dus toegankelijk.

9.5 Anoniem Stegemanskamp 10 31 jan. 2022

Zeer goed contact met de makelaar. Altijd bereikbaar en zo snel als mogelijk antwoorden op vragen. Zeer prettige samenwerking.

9.3 Anoniem Berkenschakel 35 26 nov. 2021

Het contact met Jorn verliep heel prettig. en persoonlijk. Voor vragen kun je hem altijd bellen, mailen, appen of even langs zijn zaak gaan. Jorn neemt echt de tijd voor je!

9.0 Mevr. Te Winkel Mr. G. Vixseboxsestraat 25 18 okt. 2021

Een prettige ,deskundige en ervaren makelaar. Heeft kennis van zaken. Hij heeft ons goed geholpen. Blij dat hij met ons mee dacht.

9.0 Dhr. Boelens Zwolseweg 162 03 okt. 2021

Prima geholpen met de verkoop. Goede tips en veel werk uit handen genomen. Ook de kopersbegeleiding wat prima omdat reacties van deze mensen zeer positief waren. Huis was bij kijker twee al...

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top