Waarom een aankoopmakelaar?

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Een nieuwe woning kopen? Schakel een aankoopmakelaar in

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag en in deze markt is een geschikte woning vinden niet gemakkelijk. Wij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde soms blind maakt, ook als het dat geweldige huis betreft. Daarom staan wij je bij en zorgen ervoor dat jij een slimme keuze maakt en je nieuwe huis koopt tegen de beste voorwaarden.

Wat doet Schipbeek Makelaars?

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Huis aankopen

Na eindeloos speuren op Funda, ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces echter pas. Want je moet er op tijd bij zijn, maar wilt ook zeker weten dat er geen onvoorziene risico's kleven aan de woning. En wat is een juist openingsbod? Wij van Schipbeek Makelaars hebben jarenlange ervaring als aankoopmakelaar.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning, wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod.
 • Wij gaan mee naar bezichtigingen.
 • Wij signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop
 • Wij geven advies over de biedingen en onderhandelen voor je
 • Wij verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte en begeleiden je bij de afwikkeling

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons op 0570 - 234 250

  Nieuwe woning gekregen

  Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

  Wat onze klanten vinden:

  8.8 Anoniem Hogeweg 13 20 sep. 2023

  Er is altijd persoonlijk contact en is goed bereikbaar. Je krijgt antwoord op alle vragen. En komt alle afspraken na.

  10 Anoniem Rozengaarderweg 54 07 jul. 2023

  Ik doorliep geen standaard situatie, maar ben mega goed geholpen! Zonder deze deskundige makelaar, was het proces ongetwijfeld nog veel moeizamer gegaan! Kan ‘m iedereen aanbevelen.

  9.2 Anoniem Hogeweg 15 24 mei 2023

  Jorn is een fijne makelaar. Het contact was zeer prettig. Altijd goed te bereiken. Komt zijn afspraken na! Zeker een aanrader Schipbeek Makelaars!

  10 Ton tuijten Schipbeeksweg 33 15 mei 2023

  Jorn is erg deskundig en service gericht en heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van het huis!

  8.2 Dhr. Patrick Rietman Daniël Heinsiusstraat 22 22 apr. 2023

  Erg vriendelijk en denkt graag mee. Goed bereikbaar. Ook na kantooruren via de app. Ik zal Jorn zeker aanraden.

  8.0 Anoniem Prins Johan Frisolaan 2 13 apr. 2023

  Ik ben tevreden over de dienstverlening van Jorn Spoelstra van Schipbeek Makelaars. Goed contact, goed telefonisch bereikbaar, prettig en betrouwbaar in de omgang.

  8.8 Anoniem Stationsstraat 3 24 mrt. 2023

  Jorn van Schipbeek Makelaars heeft ons fijn geholpen bij de verkoop van onze woning, snelle communicatie en deskundig advies!

  9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

  Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

  10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

  Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

  10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

  Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Schipbeek Makelaars
  Molenstraat 10
  7437 AH Bathmen

  Back to top