Waarom een aankoopmakelaar?

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Een nieuwe woning kopen? Schakel een aankoopmakelaar in

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag en in deze markt is een geschikte woning vinden niet gemakkelijk. Wij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde soms blind maakt, ook als het dat geweldige huis betreft. Daarom staan wij je bij en zorgen ervoor dat jij een slimme keuze maakt en je nieuwe huis koopt tegen de beste voorwaarden.

Wat doet Schipbeek Makelaars?

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Huis aankopen

Na eindeloos speuren op Funda, ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces echter pas. Want je moet er op tijd bij zijn, maar wilt ook zeker weten dat er geen onvoorziene risico's kleven aan de woning. En wat is een juist openingsbod? Wij van Schipbeek Makelaars hebben jarenlange ervaring als aankoopmakelaar.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning, wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod.
 • Wij gaan mee naar bezichtigingen.
 • Wij signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop
 • Wij geven advies over de biedingen en onderhandelen voor je
 • Wij verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte en begeleiden je bij de afwikkeling

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Nieuwe woning gekregen

  Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons op 0570 - 234 250

  Wat onze klanten vinden:

  9.2 Anoniem De Kuiperij 27 05 dec. 2022

  Regelmatig contact met de makelaar. Na elk bezoek belde hij of kwam hij langs. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen.

  10 Anoniem Prinses Irenelaan 4 30 aug. 2022

  Jorn is een hele fijne makelaar! Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de...

  10 Anoniem Russendijk 6 21 jul. 2022

  Jorn houdt mooie korte lijnen, kent het spel en de markt goed en organiseert alle bijkomende zaken prettig en snel. Je hebt continu het gevoel dat hij "in controll" is. Hij helpt je op een prettige...

  8.5 Anoniem Looweg 66 17 jul. 2022

  Het contact verliep soepel. De makelaar reageerde altijd snel op mailtjes of appjes. Hij is eerlijk en betrouwbaar.

  10 Dhr. Tijhuis Wolterinkhofstraat 10 01 jul. 2022

  Super Makelaar stond bij wijze van spreken 24/7 voor ons klaar !!! Ook de afwikkeling is vlot en plezierig verlopen .als we ooit weer een huis gaan verkopen of kopen gaan we zeker terug na schipbeek...

  8.5 Anoniem Molenstraat 14 24 mrt. 2022

  Een prettig contact ervaren. Deskundige begeleiding. Kennis van de lokale markt. Laagdrempelig en dus toegankelijk.

  9.5 Anoniem Stegemanskamp 10 31 jan. 2022

  Zeer goed contact met de makelaar. Altijd bereikbaar en zo snel als mogelijk antwoorden op vragen. Zeer prettige samenwerking.

  9.3 Anoniem Berkenschakel 35 26 nov. 2021

  Het contact met Jorn verliep heel prettig. en persoonlijk. Voor vragen kun je hem altijd bellen, mailen, appen of even langs zijn zaak gaan. Jorn neemt echt de tijd voor je!

  9.0 Mevr. Te Winkel Mr. G. Vixseboxsestraat 25 18 okt. 2021

  Een prettige ,deskundige en ervaren makelaar. Heeft kennis van zaken. Hij heeft ons goed geholpen. Blij dat hij met ons mee dacht.

  9.0 Dhr. Boelens Zwolseweg 162 03 okt. 2021

  Prima geholpen met de verkoop. Goede tips en veel werk uit handen genomen. Ook de kopersbegeleiding wat prima omdat reacties van deze mensen zeer positief waren. Huis was bij kijker twee al...

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Schipbeek Makelaars
  Molenstraat 10
  7437 AH Bathmen

  Back to top