Mijn favorieten

Over Ons

 


Schipbeek Makelaars 

Mensen voor huizen


Na 17 jaar in de makelaardij en een groot deel daarvan als NVM-makelaar bij een groot regionaal kantoor te hebben gewerkt, heeft Jorn Spoelstra in mei 2016 Schipbeek Makelaars opgericht. Het makelaarskantoor is gevestigd aan de Molenstraat te Bathmen en richt zich op de woningmarkt in Bathmen, Holten, Deventer, Okkenbroek en omstreken. Jorn wordt sinds 2019 op kantoor ondersteund door Lotte Koopman. Grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt, op het moment dat je naar kantoor belt.

Schipbeek Makelaars leidt jou stap voor stap door een traject dat vaak als complex en moeilijk wordt ervaren. Samen komen we tot een plan van aanpak, gericht op jouw specifieke, persoonlijke situatie. Of dit nu gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van uw woning, kwaliteit staat centraal. 
Dit noemen wij Mensen voor Huizen
 


Waarom Schipbeek Makelaars? 


   Meer dan 17 jaar ervaring in de makelaardij; 
   Een makelaar die woont waar hij werkt;
   Optimale woningpresentatie; 
   De hoogste opbrengst voor jouw huis;
  Passend advies en begeleiding aan de hand van jouw situatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten. Bekijk hier onze werkwijze proefverkopen >Spreekt dit jou aan en wil je eens kennismaken? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 

Onze openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur
zaterdag: op afspraak
zondag: gesloten

Afspraken en bezichtingen zijn ook mogelijk buiten deze kantooruren. Neem hiervoor contact met ons op.
 Schipbeek Makelaars is partner van Woonaccent 

Wij zijn local heroes met een landelijk netwerk. Dit betekent een strategisch gebruik van verschillende marketingmiddelen, landelijke en regionale kennis en partners, maar gespitst op onze ervaring in de woningmarkt in Bathmen, Holten, Deventer, Okkenbroek en omstreken.
 

 

Kennismaken? 

Nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons kennismaken? Dat kan! Vul het formulier hieronder om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een afspraak te maken. Liever meteen bellen? Dat kan ook via 0570234250.                            

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring