Maak kennis met Move.nl


Met een account op Move.nl heb je alles wat je nodig hebt om jouw woning te (ver)kopen op één plek!

Voor wie is move.nl?

Verkoper
Wissel alle informatie en documenten rondom de verkoop van je huis veilig digitaal uit met jouw makelaar, notaris en taxateur. Move.nl geeft je meer grip op het gehele (ver)koopproces, wat kan bijdragen aan een versnelling van het transactieproces.
Koper
Als koper biedt Move.nl jou de mogelijkheid om je legitimatie veilig te uploaden zonder BSN-nummer en foto. Je kunt documenten downloaden die de makelaar voor je heeft klaargezet en inzicht krijgen in het verloop van het (ver)koopproces. Bovendien kun je gemakkelijk communiceren met je makelaar, documenten uploaden die je wilt verstrekken en de woning en bijbehorende statistieken bekijken.
Bezichtiger
Als bezichtiger kun je met Move.nl jouw bezichtigingsafspraak online plannen en documenten downloaden die de makelaar speciaal voor jou heeft klaargezet. Ook kun je eenvoudig je bieding voor de woning digitaal doorgeven aan de verkopend makelaar en achteraf alle binnengekomen biedingen op de woning bekijken in het biedlogboek.

Wat kun je met Move.nl?

Move.nl is jou alles-in-één woonplatform voor een naadloze koop- of verkoopervaring. Wij werken graag met deze innovatieve oplossing voor iedereen die zijn woning wil kopen of verkopen.

Veilig en efficiënt uitwisselen van informatie

Move.nl stelt je in staat om alle belangrijke informatie en documenten rondom de koop of verkoop van je huis veilig en digitaal uit te wisselen met jouw makelaar, notaris en taxateur. Dankzij het volledig online (ver)koopdossier kun je op één centrale plek al je persoonlijke gegevens en documenten delen, direct met ons communiceren, biedingen doorgeven en volledige controle houden over het gehele (ver)koopproces.

Eenvoudig online identificeren

Bij Schipbeek begrijpen we dat veiligheid en gemak hand in hand moeten gaan. Daarom bieden we met het gebruik van move.nl een gebruiksvriendelijke en snelle optie voor online identificatie zonder het delen van je BSN-nummer en foto. Met deze handige functie kun je jezelf moeiteloos identificeren, zonder dat het ten koste gaat van je privacy.

Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, het platform staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Ontdek het gemak en de zekerheid van Move.nl en de kennis van Schipbeek Makelaars voor een succesvolle en stressvrije transactie.

Move nl Schipbeek makelaars

Move.nl voor verkopers

Als verkoper kun je met Move.nl alle informatie en documenten rondom de verkoop van je huis veilig digitaal uitwisselen met jouw makelaar, notaris en taxateur.

Je hebt de beschikking over een volledig online (ver)koopdossier waarin je alle persoonlijke informatie en documenten kunt delen. Bovendien kun je direct communiceren met je makelaar door opmerkingen te plaatsen, notificaties te ontvangen en opdrachten tot dienstverlening te ondertekenen. Als je als verkoper je Move.nl account opent krijg je direct al je openstaande acties te zien.

Belangrijk: zodra de opdracht tot dienstverlening klaar staat krijg je een melding om deze door te nemen en te ondertekenen. Bekijk hieronder ook de extra uitleg voor verkopers.

Move.nl - verkoper

Onder het tabblad 'Agenda' kun je de openstaande afspraken terugvinden.

Persoonsgegevens: hier vul je alle gegevens in van de verkoper. Ben je samen eigenaar? Dan klik je op + (mede)verkoper toevoegen.
Legitimatie:
hier lever je AVG-proof je legitimatie aan - Ben je samen eigenaar? Dan dien je hier ook de gegevens van je (mede)verkoper toe te voegen.
Lijst van Zaken:
hier vul je in wat achter blijft, wat mee gaat of wat overgenomen kan worden door een koper.
Vragenlijst Deel A en Deel B:
hier worden vragen gesteld over de woning. Denk aan het onderhoud, gebreken of eventuele huur-/leasecontracten. Wijzigingen aan de vragenlijst worden automatisch opgeslagen.
Documenten:
hier kun je veilig de documenten uploaden die nodig zijn voor de verkoop van je woning.

Zodra de presentatie van jouw woning klaar is, kun jij hem als eerste bekijken via dit tabblad.

Via het tabblad documenten kun je veilig documenten aanleveren die nodig zijn voor de verkoop van je woning. Ook documenten die de makelaar heeft kun je hier terugvinden.

  • De rood gearceerde documenten dienen altijd aangeleverd te worden.
  • De oranje gearceerde documenten zijn niet altijd van toepassing, je kunt dit navragen bij je makelaar.
  • De groen gearceerde documenten zijn klaar en hoef je niets meer aan te doen.

Move.nl voor kopers

Als koper biedt Move.nl jou de mogelijkheid om je legitimatie veilig te uploaden zonder BSN-nummer en foto. Je kunt alle documenten downloaden die de makelaar voor je heeft klaargezet en inzicht krijgen in het verloop van het koopproces. Bovendien kun je gemakkelijk communiceren met je makelaar, documenten uploaden die je wilt verstrekken en de woning en bijbehorende statistieken bekijken. Als je koper bent van een woning word je 'bezichtigers' account omgezet naar een kopers move account. Als je als koper je Move.nl account opent krijg je direct al je openstaande acties te zien. In de basis word je gevraagd om verschillende gegevens aan te leveren.

Move.nl - koper

Persoonsgegevens: hier vul je alle gegevens in van de verkoper. Ben je samen eigenaar? Dan klik je op + (mede)verkoper toevoegen.
Legitimatie:
hier lever je AVG-proof je legitimatie aan - Ben je samen eigenaar? Dan dien je hier ook de gegevens van je (mede)verkoper toe te voegen.
Notaris:
voeg de gewenste notaris toe waar jij de overdracht wilt laten plaatsvinden.
Documenten:
hier kun je veilig de documenten uploaden die nodig zijn voor de verkoop van je woning.

Via het tabblad documenten kun je veilig documenten aanleveren die nodig zijn voor de koop van de woning. Ook documenten die de makelaar heeft klaargezet kun je hier terugvinden.
Zodra de koopakte klaar is kun je deze hier ook terugvinden. Je krijgt altijd een seintje als er een nieuw document klaarstaat.

Move.nl voor bezichtigers

Als bezichtiger kun je met Move.nl jouw bezichtigingsafspraak online plannen en documenten downloaden die de makelaar speciaal voor jou heeft klaargezet. Ook kun je eenvoudig je bieding voor de woning digitaal doorgeven aan de verkopende makelaar en achteraf alle binnengekomen biedingen op de woning bekijken in het biedlogboek.


Move.nl ook voor taxateurs en notarissen

Voor taxateurs en notarissen biedt Move.nl een handige manier om informatie en documenten uit te wisselen met betrekking tot de taxatie of juridische aspecten van het (ver)koopproces.

Heb je nog meer vragen over Move.nl?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om je te helpen.

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top