Mijn favorieten

Taxatie


 

Woning taxatie in Bathmen, Holten, Deventer, Okkenbroek e.o.


Er zijn talloze situaties waarin het noodzakelijk of verstandig is om jouw huis te laten taxeren. Bij het aanvragen van een hypotheek wordt er vaak een taxatierapport, uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur, geëist. Na een verbouwing kan het ook nuttig zijn om een taxatie te laten uitvoeren. Hiermee wordt er vastgesteld of de waarde van de woning gestegen is. Er zijn ook minder leuke aanleidingen, zoals een scheiding of na het overlijden van een naaste.  Kwaliteitswaarborg

In al deze gevallen kun je bij Schipbeek Makelaars terecht voor een snelle, doch grondige en valide taxatie voor een scherp tarief. Elke taxatie wordt bij ons uitgevoerd door een taxateur die lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), staat ingeschreven in het Vastgoedcert en is tevens geregistreerd als Register Taxateur bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Wij taxeren woningen in een straal van 20 kilometer rondom Bathmen.

Maak nu een afspraak via onderstaande button of bel ons direct op 
0570 - 234 250.

 
Veelgestelde vragen 

 

Accepteert de bank elk taxatierapport?

De bank of geldverstrekker zal niet ieder taxatierapport accepteren. Als je een taxatierapport nodig hebt om een hypotheek te krijgen, dan moet het rapport voldoen aan de eisen van de geldverstrekker. Veel geldverstrekkers eisen een valide taxatierapport. Dit betekent dat het rapport opgesteld is door een taxateur die aangesloten is bij een validatie-instituut, zoals het NWWI of de NRVT. Deze instituten waarborgen de kwaliteit van taxaties en voorkomen daarmee fraude.

 

Kan mijn eigen makelaar de taxatie verrichten?

De persoon die het taxatierapport komt opmaken dient onafhankelijk te zijn. Bij het aan- of verkopen van je woning mag deze persoon op geen enkele manier betrokken zijn geweest. Het kan dus niet zo zijn dat jouw makelaar de taxatie komt verrichten.

 

Heb je een andere vraag? Neem vooral contact met ons op.  

 

 

Taxatie nodig?

Maak nu een afspraak voor een taxatie via onderstaand formulier. Of bel ons direct op 0570 - 234 250.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring