Mijn favorieten

Proefverkopen

Proefverkopen: je huis 3 maanden gratis verkopen

 
Wat wij gek vonden is dat je bij de meeste makelaars al fors betaalt voordat de makelaar zelfs maar begint aan de verkoop van jouw woning. Ook worden er vaak intrekkingskosten gerekend, wanneer je besluit te stoppen met de verkoop. Wij vinden dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen en begrijpen dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom hebben wij de volgende oplossing bedacht: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij onze volledige dienstverlening de eerste 3 maanden gratis uit. Bevalt onze dienstverlening niet? Dan kun je elk moment stoppen. Zonder enige kosten. 
 


Onze makelaar 3 maanden op proef 

Proefverkopen geeft je de kans onze makelaar en het verkooppakket 3 maanden lang gratis uit te proberen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket van Schipbeek Makelaars. Hoe Proefverkopen precies in zijn werk gaat bekijk je in de onderstaande video.

 


 

 

Ben jij klaar de proef op de som te nemen?

Vul dan het onderstaande formulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken op 0570-234250. Wij leggen je graag uit hoe proefverkopen in zijn werk gaat! 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring