Mijn favorieten

Ons verkooppakket


 

Jouw woning verkopen 

met een gericht en slim verkooppakket 


Jouw woning wil je het liefst zo snel mogelijk verkopen, onder de juiste voorwaarden, tegen de hoogste opbrengst, met een prettig gevoel en zonder onnodig werk. Om dit ook voor elkaar te krijgen, geloven wij dat je doelgerichte online en offline marketing in moet zetten. Schipbeek Makelaars is ervan overtuigd dat wanneer wij jouw woning presenteren aan de juiste doelgroep, er sneller kwalitatief goede bezichtigingen gerealiseerd worden met beter resultaat. Mensen die jouw huis kunnen betalen en die oprecht geïnteresseerd zijn. Hierbij is een goede woningpresentatie onontbeerlijk. Het marketingplan voor jouw woning wordt strategisch opgesteld, waarbij Schipbeek Makelaars zorgt voor een optimale presentatie en passend verkooppakket.


Kom eens vrijblijvend kennismaken, dan bespreken wij jouw opties.
 Waar bestaat ons verkooppakket uit?

Schipbeek Makelaars biedt een uitgebreide mix van online en offline verkoopmiddelen, zodat we naast een ultieme woningpresentatie, ook de juiste doelgroep weten te bereiken. Ons verkooppakket bestaat uit de volgende middelen:


 Complete Funda plaatsing
 Professionele fotografie
 360 graden foto's 
 Optioneel zijn hoogtefoto's
 2D of 3D plattegronden
 Inzet van een woningstylist
 Facebook advertenties
 Woningvideo
 Plaatsing op onze website
 Luxe woningbrochure   
 Artist impressions (digitale restyling)
 Extra promotie Open Huis   

Altijd op de hoogte met ons Online Woondossier

Bij Schipbeek Makelaars doen wij uiteraard ons uiterste best om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Echter, dit lijkt soms eeuwen te duren. Helemaal als jij al een nieuw droomhuis op het oog hebt. Ondertussen vraag jij je af wat wij doen om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Schipbeek Makelaars gebruikt hiervoor een Online Woondossier. Dit dossier is altijd toegankelijk. Hierin vind je al onze notities, terugkoppelingen en de eerste indruk na bezichtigingen en verdere werkzaamheden rondom de verkoop van jouw woning. Zo ben jij altijd op de hoogte!


 

Meer weten over onze verkooppakket?


Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring