Plaats je woonwens op wenskVan woonwens naar woonmatch via wensk

Komt de woning van je dromen maar niet te koop of vis je steeds achter het net? Laat je woonwens dan achter op wensk en vind de verkoper van je woning. Wensk is dé verzamelplaats voor woonwensen. De plek om als woningzoeker je woonwens achter te laten en om als woningeigenaar te kijken of iemand op zoek is naar jouw huis.

Vergroot de kans op het vinden van je droomwoning

Wacht niet langer af maar laat weten wat je zoekt. Plaats je woonwens op wensk en bereik de verkoper die zijn woning (nog niet) op funda heeft staan. Het plaatsen van een wens is erg simpel! Je vult in hoe je wilt wonen en waar je wilt wonen. Met een persoonlijke bericht maak je je wens compleet. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in. Nadat je op ‘verzenden’ hebt geklikt staat je wens online en kan iedereen jouw woonwens bekijken!

Schipbeek Makelaars en wensk

De koper van jouw woning staat op wensk

Ben je benieuwd of er iemand op zoek is naar jouw woning? Wensk geeft je het antwoord. Zoek tussen de geplaatste woonwensen en vind de koper van je woning. Het verkopen van je woning hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door simpelweg te reageren op een wens vind je misschien wel de koper van je woning, easy. Match nu niet gevonden? Ook niet getreurd. Laat je gegevens achter dan brengen we je automatisch op de hoogte als er wel een match is. Dat is wensk

Wacht niet langer

Zet snel en gemakkelijk jouw woonwens op het wereldwijde web.

Schipbeek Makelaars
Molenstraat 10
7437 AH Bathmen

Back to top