Huis verkopen? Wij regelen én betalen jouw energielabelHuis verkopen? Gratis energielabel!

Als jij je huis wilt verkopen, is een geldig energielabel verplicht. De kosten hiervan kunnen zelfs oplopen tot meer dan 300 euro. Bovendien levert het ook het nodige regelwerk op én neemt de aanvraag meerdere weken in beslag. Daar hoef jij je helemaal niet druk over te maken, dat doen wij voor jou!

Bespaar kopzorgen en tot meer dan 300 euro

Als jij ervoor kiest om je huis met Schipbeek Makelaars te verkopen, dan regelen én betalen wij jouw energielabel. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Bovendien bespaar je veel geld. Je voordeel kan oplopen tot zelfs meer dan 300 euro. Een bedrag dat je sowieso kwijt bent als je jouw huis wilt verkopen. Kies je voor ons, dan kun je dat mooi op een leukere manier besteden!

Geen energielabel? Boete vanaf 1 januari 2022

Niet alleen kunnen we de verkoop van je huis niet starten zonder energielabel: per 1 januari 2022 krijg je zelfs een boete als het label niet in de woningadvertentie wordt vermeld. Schipbeek Makelaars zorgt ervoor dat jij voldoet aan jouw verplichting. Wij betalen en regelen op tijd jouw energielabel. Zo kunnen we de verkoop van je huis starten en voorkomen we de extra kosten van een boete.

Je huis verkopen met Schipbeek Makelaars

Wie voor Schipbeek Makelaars gaat, kiest voor een no-nonsense makelaar die echt alle zorg uit handen neemt. Met onze verkoopskills halen we het onderste uit de kan voor jou. Tot je huis is verkocht, betaal je helemaal niets. Ga jij ook ervaren hoe relaxt het verkopen van een huis kan zijn?

  Claim nu jouw gratis energielabel

  Actievoorwaarden 'Gratis energielabel'

  De actie 'Gratis energielabel' is geldig t/m 28 februari 2022. Als jij voor 1 maart 2022 de opdracht tot dienstverlening tekent, kun je gebruik maken van deze actie.

  Gratis energielabel
  Als verkoper ben je verplicht een geldig energielabel aan te leveren. Wij regelen en betalen dit voor jou. Dat is een voordeel tot meer dan 300 euro.
  Vrijblijvend kennis maken
  Onze makelaar met kennis van jouw regio komt kennis met je maken, jij weet dan direct wat je huis waard is.
  Optimale verkoop
  Wij zetten onze kennis en ervaring voor je aan het werk en zorgen voor het optimale resultaat bij de verkoop van jouw woning.

  Wil jij gebruik maken van onze dienstverlening?

  Neem contact met ons op voor een kennismaking.

  Of vraag meer informatie over deze actie aan via dit formulier:

  Wat onze klanten vinden

  8.5 Anoniem Looweg 66 17 jul. 2022

  Het contact verliep soepel. De makelaar reageerde altijd snel op mailtjes of appjes. Hij is eerlijk en betrouwbaar.

  10 Dhr. Tijhuis Wolterinkhofstraat 10 01 jul. 2022

  Super Makelaar stond bij wijze van spreken 24/7 voor ons klaar !!! Ook de afwikkeling is vlot en plezierig verlopen .als we ooit weer een huis gaan verkopen of kopen gaan we zeker terug na schipbeek...

  8.5 Anoniem Molenstraat 14 24 mrt. 2022

  Een prettig contact ervaren. Deskundige begeleiding. Kennis van de lokale markt. Laagdrempelig en dus toegankelijk.

  9.5 Anoniem Stegemanskamp 10 31 jan. 2022

  Zeer goed contact met de makelaar. Altijd bereikbaar en zo snel als mogelijk antwoorden op vragen. Zeer prettige samenwerking.

  9.3 Anoniem Berkenschakel 35 26 nov. 2021

  Het contact met Jorn verliep heel prettig. en persoonlijk. Voor vragen kun je hem altijd bellen, mailen, appen of even langs zijn zaak gaan. Jorn neemt echt de tijd voor je!

  9.0 Mevr. Te Winkel Mr. G. Vixseboxsestraat 25 18 okt. 2021

  Een prettige ,deskundige en ervaren makelaar. Heeft kennis van zaken. Hij heeft ons goed geholpen. Blij dat hij met ons mee dacht.

  9.0 Dhr. Boelens Zwolseweg 162 03 okt. 2021

  Prima geholpen met de verkoop. Goede tips en veel werk uit handen genomen. Ook de kopersbegeleiding wat prima omdat reacties van deze mensen zeer positief waren. Huis was bij kijker twee al...

  10 Karèn Snel 20 jul. 2021

  Een zeer goede, betrouwbare en fijne makelaar, van ons krijg je een dikke 10 Jorn! Ga Zo Door!

  9.0 Anoniem Havezatelaan 26 24 jun. 2021

  een jong dynamisch kantoor met aandacht voor de klant, wat betreft begeleiding , informatie, vaststelling verkoopprijs, zich richt op de juiste benadering in deze overspannen woningmarkt. ook keurige...

  8.0 G.J. Henry Dunantlaan 4 23 jun. 2021

  Hr.Spoelstra was geen onbekende. Hij komt heel optimistisch en luchthartig over maar kent zijn vak goed. Ik ben wat ouderwets en zou iets meer communicatie op prijs stellen. Maar alles is zeer vlot...

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Schipbeek Makelaars
  Molenstraat 10
  7437 AH Bathmen

  Back to top